Υλικά 700 γραμμάρια κοτόπουλο χωρίς κόκαλα και δέρμα, κομμένο σε μικρά κομμάτια 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κ. σ. γιαούρτι 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες Χυμό από 1 λεμόνι 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη Αλάτι και μαύρο πιπέρι, κατά βούληση Εκτέλεση Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, το ψιλοκομμένο σκόρδο, τον χυμό λεμονιού, την ξερή ρίγανη, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι. Προσθέστε το κομμένο κοτόπουλο στη μαρινάδα και βεβαιωθείτε ότι καλύπτονται καλά. Καλύψτε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά, ή καλύτερα, μαρινάρετέ το για μερικές ώρες ή ακόμη και ολόκληρο το βράδυ. Εάν χρησιμοποιείτε ξύλινα ξυλάκια, βουτήξτε τα σε νερό για περίπου 30 λεπτά για να αποφύγετε την καύση τους. Περάστε τα κομμένα κοτόπουλα στα ξυλάκια. Προθερμάνετε τη σχάρα σας σε μέτρια- υψηλή θερμοκρασία και λαδώστε ελαφρώς. Ψήστε τα σουβλάκια για περίπου 6-8 λεπτά ανά πλευρά, ή μέχρι να ψηθούν και να πάρουν ωραίες ραβδώσεις.
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.